Børnetøj - efterår/vinter

Refill til blespand

Refill Mammashop Refill til Angelcare Blespand, 6 meter, 6 stk. 256,85 (tilbud) på Mammashop.dk

http://www.mammashop.dk/blerefiller/bleposer-til-angelcare-blespand.html

 

Har haft den fornøjelse at afprøve disse refiller til Angelcare blespand.

Jeg er jo en af dem, der har fået den her fine blespand i en gratis pakke, da jeg var gravid fra BabySam. Jeg har bare aldrig tænkt over, at det ikke nødvendigvis behøvede at være der, jeg også købte refiller. Autoritetstro som jeg er, har jeg bare købt dem i BabySam.

Men så blev jeg gjort opmærksom på dem her fra InkoBaby, og har via Mammashop.dk så prøvet dem af i noget tid.

Ærligt, så fungerer de præcis på samme måde (næsten), som dem fra BabySam. De ser godt nok anderledes ud, men princippet er det samme, og de er lige så nemme at sætte i, som de andre.

Rent lugtmæssigt synes jeg heller ikke, der er den store forskel. Vores blespand er i stykker, så lige meget hvad, kommer der en stank op, når vi åbner for den, ha ha ha.

Det der så er fordelen ved dem her, det er altså, at der er mere pose i. De holder længere, og så er de billigere. I de andre er der kun 5 meter, men i disse er der 6 meter. Så du få mere for pengene. De er som sagt også billigere, end dem fra BabySam.

Og så tænker du nok, ja ja Sarah, den er god med dig, så skal jeg jo også hen og betale fragt oveni. Men ved du hvad? Nej! Det skal du ikke! For hos mammashop.dk er der fri fragt.

Jeg er efterhånden blevet ret stor fan af mammashop.dk, og næste gang jeg bliver gravid, skal jeg SÅ meget derind og have alle mulige lækre ting. Til billige penge. Jeg er også begyndt at kigge på julegave og kalendergaver til Philip derinde, da de har så meget fint legetøj og børnemøbler. Hvis jeg var millionær, vidste jeg i hvert fald godt, hvad pengene skulle bruges til 🙂

Nå, anyways. Jeg kan varmt anbefale disse refiller fra mammashop.dk samt mange af deres andre rigtig lækre ting.

Du kan også følge mammashop på facebook, instagram og snapchat – jeg elsker i hvert fald at følge med!

Kys til vi ses igen.

 

xoxo

Sarah <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børnetøj - efterår/vinter