Nem kyllingeret
Lagde billede op af denne lækre ret på min instagram den anden aften og lovede, at jeg ville lægge opskriften på min blog, så her kommer den:
Det er ret simpelt at lave.
Til 4 personer:
4 stk. forstegt kyllingebryst (køber du “frisk” kyllingebryst, så steg dem lige næsten igennem først)
1 dåse flåede/hakkede tomater
1/4 liter piskefløde
1 spsk. paprika
1 spsk. karry
salt og peber
1 stegepose
Skær de stegte kyllingefileter halvt over og smid stykkerne i stegeposen.
Hæld tomater, fløde, karry, paprika og salt og peber i.
Luk posen. Ryst posen og sørg for at blandingen bliver fordelt hen over kyllingestykkerne.
Smid den lukkede pose med blandingen i et fad og i en forvarmet ovn i ca. 25 minutter på 200 grader (varmluft).
Server med ris (4 dl ris og 6 dl vand til 4 personer – skal koge ca. 20 minutter).
Rigtig lækker ret. Vi lavede den også til Philips 1 års fødselsdag, da man snildt kan lave retten i større portioner.
Velbekomme!
XOXO
Sarah
Ingen kommentarer endnu